miércoles, 17 de mayo de 2017

Miércoles 17-05-2017

¡Muy buenas a todos!
La clase de hoy la hemos dedicado a terminar nuestro Eduloc, el mío concretamente está relacionado con los mejores restaurantes de la Safor, ya que ahora que se acerca el verano siempre viene bien saber algunos sitios donde poder comer y pasar un buen rato.
A continuación os adjunto el link:
http://www.eduloc.net/es/escenari/11412/preview-iframe
Más tarde, hemos esuchado las grabaciones de los compañeros de la actividad anterior y hemos terminado la clase realizando un cuestionario sobre las TIC cuya pregunta final era una pequña reflexión. Aquí os dejo la mía:
Pense que l'ús de les ferramentes tecnòlogiques ha produït canvis a la meua vida, sobretot pel que respecta alhora de desenvolupar el meu aprenentatge. Així doncs, tot començà desde la Primària i sobretot a l'ESO on começarem a desenvolupar-nos en aquest món buscant informació per als treballs demanats. Aquesta manera de buscar la informació és molt més fàcil i accessible de com es feia abans, així que en aquest primer punt ja suposa un gran canvi a l'hora de l'aprenentatge.
A més un altres dels punts que destacaria és el canvi de utilizar les noves tecnologies com a mitjà per a proporcionar la informació als alumnes, ja siga amb la utilització dels Ipas o tablets (els quals lleven pes a la seua motxilla) o que perment més interacció entre la activitat i l'alumne i fins i tot al utilitzar-se programes concrets que fomenten el treball cooperatiu.
Per últim citar, que considere que les tecnologies són de gran ajuda en el món de l'Educació i per aquest motiu he decidit agafar l'especialitat de TIC a la carrera de Magisteri. Com a conclusió, dir que les TIC són un gran incentiu, són motivadores i de gran ajuda per al futur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario